23.10.14

Звіт по дистанційному курсу

Ось і завершився дистанційний курс "Візуалізація: зробимо урок яскравішим, цікавішим та доступнішим". Як і обіцяла учасникам, а також для інших читачів блогу підводжу підсумки.
Під час роботи курсу педагоги знайомилися з сервісами, які допомагають вчителеві зробити урок більш яскравим
Метою курсу було не лише познайомити з сервісами, а й створити базу навчальних дидактичних матеріалів, які можна використовувати на уроках будь-якому вчителеві.
Впевнена з поставленими завданнями учасники курсу впоралися на всі 100%
Перша частина звіту до Вашої уваги. Перегляд робіт учасників, які вони створили за 12 днів. захопить Вас!



10 коментарів:

  1. Приємно згадати. Ми ще у вирії курсу: навчаємо колег і щодня переживаємо такі емоції!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це чудово, що зразу впровадження та навчання інших. Ви - молодці! Я дуже рада, що мої поради допоможуть Вам зробити уроки для Ваших учнів незабутніми, на які вони будуть йти з жагою дізнатися нове.

      Видалити
  2. Дуже дякую! Продовжуєте нас навчти.

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю всіх! Дякую за приємні спогади! Є чому повчитися у колег! Хотілося б, щоб пані Ірино проводила частіше майстер-класи з нами не тільки в рамках конференції!!! Є чому повчитися!!!

    ВідповістиВидалити
  4. До сих пір не покидають емоції, яскраві враження, піднесений настрій! Дякую всім за спілкування, поради, нові знайомства. Дякую ВАМ, шановна пані ІРИНО! З ВАМИ було працювати приємно і цікаво. Очікувані результати виправдалися надзвичайно! Чекаємо другого етапу!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за професіоналізм. Добре, що є наставники,які щиро можуть навчити та підтримати! Буду чекати наступних курсів від Вас, Пані Ірино!Дякую!!!

    ВідповістиВидалити