05.02.16

Цифрові технології як основа сучасних реформ в освіті


03 лютого 2016 року о 15:00 у Верховній Раді України відбулись парламентські слухання на тему «Реформи галузі інформаційно-комунікаційних технологій та розвиток інформаційного простору» відповідно до Постанови Верховної Ради України від 25.11.2015 № 829-VIII.
Організатором слухань виступив Комітет Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку.

Виступили з доповідями: 
«Реформи галузі інформаційно-комунікаційних технологій як вирішальний фактор розвитку інформаційного суспільства України». Елліна Шнурко-Табакова — голова Правління АПІТУ.
та
«Реформування управління ІТ та кібербезпеки в органах державної влади України». Олексій Янковський – президент ГО "ISACA Київ".
Доповідь Тетяни Нанаєвої директора з корпоративних справ Intel в  Україні та СНД, INTEL Україна, Члена правління Асоціації підприємств інформаційних технологій України, голови комітету модернізації та інформатизації освіти ГР МОН України  за темою «Цифрові технології як основа сучасних реформ в освіті». виступи







Презентація виступу на пленарному засіданні у Верховній Раді заступника міністра Oleg Derevianko "ІКТ в освіті. Стратегія і пріоритети"


Повний відеозапис слухань. 



Немає коментарів:

Дописати коментар