27.07.14

Літо з користю. Частина 1

Закінчується перший місяць відпустки. Але, для таких невгамовних вчителів,  відпустка це можливість дізнатися щось нове, відвідати конференції, фестивалі тощо.
І я поринула у світ нових знань. Спочатку, з 1 по 4 липня, не відходила від монітора або не випускала з рук планшет дивилася прямі трансляції 4-ой міжнародної науково-практичної конференції   "Дистанційне навчання: погляд із сьогодення в майбутнє"
Дякую пані Світлані Павловій, її колегам та команді за чудову організацію та можливість приймати участь дистанційно. Майстер класи проходили таким чином, що не відчувала, що знаходжусь за тисячі кілометрів.  А скільки нових ідей, як спробую поділюся. 
Завдяки Олені Чулихіній дізналася про VI Международну педагогічну науково-практичну конференцію «Полімедійні технології – інструмент педагога XXI століття», зареєструвалася та 8-9 липня була у чарівному світі новітніх технологій, казці для українських педагогів. Які можливості...
Всі матеріали конференцій та  споріднені матеріали, які почала опановувати з тем зібрала на сторінці Конференції. Запрошую до перегляду.
Приємним моментом є сертифікати учасника вищезазначених подій.
 

2 коментарі:

  1. Вітаю! Дуже надіюсь, що побаченим і почутим Ви поділитесь з колегами. Хоча, чому надіюсь? Я в цьому впевнена, бо Ви завжди це робите. Дякую Вам за хороший досвід і бажаю нових успіхів !

    ВідповістиВидалити
  2. Пані Ірино, ви така невгамовна! Відпустка пройшла недаремно! Вітаю!

    ВідповістиВидалити