10.08.14

"Хмарні" сервіси на допомогу вчителю

Наближається 1 вересня - далі новий навчальний рік. В цьому році він буде іншим. Можливо, що взимку діти та вчителі не зможуть зустрічатися очно в аудиторіях та класах. Потрібно вивчати нові шляхи побудови уроку - дистанційного уроку. Але спочатку потрібно залучити учнів до того, щоб вони використовували ПК, мобільні пристрої  та мережу Інтернет для навчання, пошуку та не звичайної гри, а навчальної. В нагоді може стати досвід "перевернутого та змішаного" навчання.
Про деякі сервіси, що допоможуть вчителю та учню зануритись в навчання через гру, я розповідала на вебінарі 05.08.2014  "Хмарні" сервіси для "змішаного та перевернутого"  навчання" на засіданні ЕК "Зоряне літо".
Розповідалось про застосування інтерактивних плакатів та малюнків, анатованих малюнків з перевіркою знань, флешкарт, віртуальних стіннівок, пазлів.
Прошу Вас після ознайомлення з моїм виступом залишити відгук на віртуальній "стіннівці" за посиланням. Щоб залишити відгук зробіть "двійний клік" на аркуші, і в вікні, що з'явилося напишіть його.  
Запис виступу


Презентація з посиланнями на приклади.


Немає коментарів:

Дописати коментар