30.08.15

Міжнародний освітній проект Mikcike запрошує

Міжнародний освітній проект Mikcike розширює свої межі. Цього року учасниками проекту можуть стати навчальні заклади, вчителі та учні з будь-якої області України.
Лист МОН від 15.09.2015 № 2/2-14-1869-15 "Щодо проекту Mikcike в Україні"
Міксіке, як освітнє онлайнове середовище, пропонує вчителям, учням і батькам навчальні онлайн матеріали, організовує та проводить освітні заходи між школами в різних країнах, а також міжнародні заходи.
Основна діяльність Міксіке – розвиток власної онлайнової освітньої платформи, створення навчальних матеріалів в електронних форматах для шкіл, вчителів та учнів.
Міксіке, свого роду, електронне видавництво, що заохочує, підтримує та розповсюджує освітні матеріали для шкіл.

Для математиків дуже корисними будуть змагання Прагліміне, метою якого є розвиток в учнів навичок усних математичних обчислень. 
Для вчителів будь-якого предмету інтерактивні вправи, які дозволять підготуватися учням до моніторингу знань, ЗНО, поточного та тематичного оцінювання. Вправи вчитель може створювати самостійно або користуватися вправами колег, що розміщені на сайті.

Більш детальну інформацію Ви можете прочитати та переглянути на сторінці Mikcike

Запрошую колег приєднатися до проекту. Особливо Сумську, Чернигівську та Харківську області. 

Для цього заповніть форму за посиланням

Для успішної правильної реєстрації всіх, хто вже долучився до проекту та спрощення реєстрації нових учасників, нам необхідно оновити дані на сайті. Для цього ми створили форму, яку необхідно заповнити всім учасникам проекту у цьому році.

Немає коментарів:

Дописати коментар