24.09.15

V- й Всеураїнський фестиваль педагогічних ідей «Ideas for Education-2015»

Дуже приємна новина.
Компанія Panasonic, за підтримки МОН України, запрошує кращих педагогів, методистів, ініціативних директорів та завучів шкіл, керівників та спеціалістів управлінь та інститутів підвищення кваліфікації та розвитку освіти прийняти участь у V- й Всеураїнському фестивалі педагогічних ідей «Ideas for Education-2015», який буде проходити в м. Києві 2-3 листопада 2015 року.
Мета проведення фестивалю - підтримка та розповсюдження новітніх засобів та ІКТ обладнання для використання в освітніх закладах: проекторів, інтерактивних дошок, систем відеонагляду, дисплеїв, потокових сканерів та програмного забезпечення.

Конкурсні номінації:
  • Точні науки 
  • Гуманітарні науки 
  • Природничі науки 
  • Тематичне Гран-прі 
  • Основи побудови систем відеоспостереження 
  • Використання відновлюваної енергії в повсякденні 
  • Технічні дошкільнята
Всі учасники конкурсу отримають відповідні Сертифікати, а найкращі роботи – цінні призи.
Головна умова участі Ваших розробок у конкурсі – це створення всіх матеріалів форматі програмного забезпечення Elite Panaboard Book (далі “peb”), яке постачається разом з інтерактивним обладнанням та доступне для безкоштовного завантаження з сайту компанії Panasonic. Тому в конкурсі можуть брати участь студенти та вчителі шкіл, які поки що не мають навчального обладнання від компанії Panasonic, але бажали б працювати з ними.

Ознайомитися з прикладами розробок попередніх конкурсів, Ви можете – на сайті panaboard.kiev.ua в розділі Бібліотека.

Для участі у конкурсній частині фестивалю необхідно зареєструватися. Реєстрація відкрита до 15 жовтня 2015 включно.
Форми документів, вимоги та критерії оцінки наведені за посиланням.

Також під час Фестивалю протягом 2-х днів, будуть проведені майстер-класи, круглі столи, презентації та дискусії.
В демонстраційній зоні, учасники зможуть ознайомитися з останніми новинками обладнання та програмного забезпечення, поспілкуватись у дружній обстановці з колегами з різних міст, та гостями з Японії і інших країн. 
Для участі в дискусійно-ознайомчій частині запрошуються керівники навчальних закладів, методисти та ін. – попередня реєстрація

Я в приємному очікуванні. Бо спогади про попередні Фестивалі незабутні.


5 коментарів:

  1. Пані Ірино, а ви брали участь в конкурсі, чи брали участь в дискусійно-ознайомчій частині? скажіть будь-ласка, а якщо інтерактивної дошки немає в закладі то які вимоги до робіт?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. пані Тетяно, я брала участь з 2010 року та була і переможцем, і лауреатом. Є посилання щодо вимог робот. Участь можуть брати всі, незалежно від наявності дошки. Але потрібно опанувати новий додаток та його можливості. Посилання на програмний застосунок та приклади попередніх робіт є в пості.

      Видалити
  2. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго вечора! Підкажіть будь ласка адресу, за якою буде проходити зустріч. Дякую.

    ВідповістиВидалити