22.10.15

Цікавий день

День 21 жовтня зустрів мене  о 7 ранку такою красою сходу сонця на залізничному вокзалі. Під час подорожі до м.Конотоп разом зі мною "їхало" сонечко та дарувало приємний теплий настрій на день.




В Конотопі зустрілася з чарівною пані Юлією та її гімназією. Наскільки естетично та гармонійно оформлені сходи в школі, стіни, зали. І знаєте, я зрозуміла, що як "чисто там не смітять" так і "не ламають там, де вкладена твоя праця або працю твоїх друзів". Такі чудові виставки робіт учнів на стінах, що можна годинами розглядати.
В гімназії відбувся невеличкий семінар-нарада з шкільними координаторами та вчителями математики, рідної та іноземних мов щодо планів Міжнародного освітнього проекту Міксіке в Україні на 2015 - 2016 навчальний рік.
Вважаю символічним почати свої зустрічі з навчальними закладами області в якості
регіонального координатора з гімназії, учень якої, Дудка Станіслав, є переможцем Всеукраїнського фіналу 2015 року та учасником Міжнародного.

Презентацію виступу можна переглянути на сторінці Міксіке.
Вчителів дуже зацікавили інтерактивні вправи, які можна створювати для підготовки до ДПА та ЗНО. Застосовуючи низку вправ, можна завчити певну інформацію, наприклад справжні прізвища письменників.
Приємно вразила математиків та кількість вправ для тренування з усного рахунку, яку можна запропонувати учням для підготовки, повторення та перевірки за невеличкий проміжок часу. Бо тренувальна вправа Прагліміне йде 4 хвилини, а прикладів може бути більше за 50.

Впевнена, що роботи вчителів м. Конотопа будуть серед переможців Всеукраїнського конкурсу зі створення інтерактивних вправ, а за їх вправами будуть змагатися учні України в вікторинах з рідної та іноземної мов.

Після зустрічі поспішила на потяг, а потім до рідної школи з її жовтим забарвленням осені, де мене чекали мої Зірочки, які незважаючи на холодні умови приходять займатися та готуватися до ІІ етапу з ІТ, який відбудеться 1 листопаду (останній день канікул).

Ось такий насичений та цікавий день був у мене. Не обійшлося без неприємностей, спочатку забула флешку, гарно що маю звичку все викладати до мережі. Потім з'ясувалося, що фотоапарат, яким вели зйомку,  зламався і світлин нема. Але залишились приємні спогади та атмосфера.

Немає коментарів:

Дописати коментар