24.11.15

Як приємно вчитися

Як приємно не лише навчати, але й навчатися в рамках ІІІ Міжнародної освітньої онлайн конференції INTEL для України та країн СНД "Нові горизонти ІКТ для сталого розвитку та освіти".
Після проведення власного дистанційного курсу, активної участі у міському семінарі директорів та виступу на науково-практичній конференції «ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ IT ТЕХНОЛОГІЙ ТА КЛАСТЕРНИХ ІНІЦІАТИВ» в ШІСумДУ знайшла час для навчання.
 Ось мій звіт про два курси.



"Підчистила хвости" на курсі Прийом "багато мишей" в професійній діяльності педагога у невгамонної Ірини Аман. Про всі елементи та сервіси, про які розповідала спікер, я чула, з багатьма постійно працюю. Але попрацювати з Mouse Mischief вирішила лише в рамках курсу. Які чудові приклади надала спікер, доступні пошагові інструкції.
Наскільки вчасним було нагадування про те, що можна приєднати до одного ПК декілька мишей. Використала на фрагменті уроку на семінарі. Діти були в захваті, директори здивовані.

Наступний курс: Використання Prezi в діяльності педагога
Спікер: Литвиненко Ольга Валентинівна
Поєднуємо навчання з завданням для учнів.



Для роботи створила потокову презентацію 11 правил для досягнення успіху від Білла Гейтса. Ця презентація більше для власного сина, у якого важкий період, потрібно вчитися для досягнення мети, а він вважає, що вже все знає.


Потрібно ще виконати завдання деяких курсів, якщо встигнув рамках Конференції напишу.

Немає коментарів:

Дописати коментар