11.02.16

Фінал

10 лютого 2016 року в приміщенні ШІ СумДУ м. Шостка відбулася довгоочікувана подія - Сумський регіональний фінал змагань з усного математичного рахунку Прангліміне – 2016.
Щира подяка в організації змагань Сергейко Наталії Олександрівні, начальнику управління освіти Шосткинської міської ради, Акуленко Віталію Лук'яновичу, директору Шосткинського інституту СумДУ, Проценко Олександру Миколайовичу, заступнику директора з науково-педагогічної роботи.
Інститут надав чудові аудиторії, комп’ютерні класи, де 34 учасника з Сумської та Харківської області змагалися в режимі онлайн.
З відеопривітаннями звернулися до учасників Міла Пільв, керівник міжнародного проекту «Міксіке» та Носкова Маргарита В’ячеславівна, координатор міжнародного україно-естонського проекту «Міксіке в Україні». Вони підбадьорили наймолодших учасників, надихнули на перемогу старших.
З вітальним словом звернувся до учасників спеціаліст управління освіти Шосткинської міської ради Семенистий Сергій Анатолійович. Він побажав перемоги не лише на регіональному, але й на Національному етапі учасникам змагань.
Потім учень Конотопської гімназії Станіслав Дудка, переможець минулорічного Національного фіналу, поділився своїми враженнями про участь в Міжнародному фіналі.
І ось мить змагання, час промайнув швидко. Віват переможцям! (результати)

Так в багатьох номінаціях нам ще потрібно тренуватися, але Стас – кращий в національному рейтингу після регіональних фіналів в номінації «Дослідники», а Микита Поляков, учень Солоницівського НВК «Перлина» Харківської області, – ІІІ в національному рейтингу, і він теж їде на Національний фінал.

Переможцями стали учні міст Конотоп, Суми, Шостка.
В номінації «Чомучки» - Софія Богославська, учениця 3а класу ШСШ І ступеня № 13.
В номінації «Дослідники» - Станіслав Дудка, учень 6а класу Конотопської гімназії.
В номінації «Дівчата» - Альона Ященко, учениця 9а класу Сумської спеціалізованої школи №7.
В номінації «Хлопці» - Дмитро Слуцький, учень 11а класу Шосткинської спеціалізованої школи № 1.
В номінації «Сеньйори» - Ірина Слуцька, вчитель Шосткинської спеціалізованої школи № 1 та Олександр Стребко, вчитель ШНВК: ЗНЗ № 6-ДНЗ.
Усі учасники нагороджені дипломами, а переможці - цінними подарунками.

Бажаємо кращим гідно виступити на Національному фіналі 5 березня 2016 року!
Новина на сайті управління освіти.
Альбом



Немає коментарів:

Дописати коментар