04.05.16

Результати мультилінгвальної вікторини



На сайті проекту опубліковано результати мультилінгвальної вікторини.
Загалом у вікторині взяли участь 795 учасників з України - це 55,1 % усіх учасникиів з 3 країн. Організаторами вікторини за частковим принципом обрано 153 кращих результати вікторини зі зведеної таблиці результатів, які візьмуть участь у розіграші призів, який відбудеться 7 травня в м. Мурська Собота (Словенія). 111 учасників з 153-х - представники України!
В вікторині взяли участь учні шкіл міст Шостки (39 учасників - Шосткинський НВК ШЗШ №9-ДНЗ, Охтирки (20 учасників, серед яких 2 увійшли до 153 кращих, Охтирська гімназія) та Конотопа (6 учасників Конотопська гімназія, 2 увійшли до 153 кращих), Суми (3 учасники) Сумської області. Приємно, що і з Харківської області було 2 учасники.
Всі учасники молодці, бо розширили свій кругозор, покращили знання мов, познайомились з новим і цікавим про свій край та деякі країни Єврони, отримали практичні навички роботи з незнайомим текстом та незнайомою мовою; провели короткі дослідження, для пошуку правильної відповіді - усі ці навички будуть корисними у майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар