22.09.17

Онлайн-семінар «Паростки навчального року. Плануємо граючи»

Початок навчального року у школі практично як ще один новий рік. Наскільки ми вміємо його планувати власне для себе?!
В освіті це завжди певний етап і роздуми. У нашому стрімкому віці змін, хаосу і розвитку одночасно – це необхідність. Як засіяти і доглядати паростки певних етапів нашого життя? Що ми хочемо здобути і якими бути к кінцю навчального року? Як навчати і спрямовувати дітей в цих питаннях?
Бажаєте розпочати новий навчальний рік по-іншому?

Запрошуємо 28 вересня 2017, 18.00 на онлайн-семінар «Паростки навчального року. Плануємо граючи» - перший з річного циклу усвідомленого планування і відпрацювання коучингових та фасилітаційних інструментів самоуправління та самоорганізації.
І це про… те, як усвідомити, що відбувається з вами, зробити життя цікавим і наповненим, відкрити індивідуальні шляхи і траєкторії розвитку та навчати цьому дітей, планувати і діяти, трансформувати і застосовувати у взаємодії з власними дітьми, учнями, колективом, командами.
Як підводити підсумки і планувати граючи? І це може бути власне життя, проект, навчальний рік (місяць, квартал), супровід траєкторії розвитку дитини, класу, колективу, команди.
Що буде?
Тільки практичні (коучинові та фасилітаційні) інструменти роботи із собою, дітьми та всім класом, колективом. Корисно як для індивідуальної роботи і формуванню навиків самоорганізації та самоуправління, так і для роботи з командою і формуванню навиків успішної взаємодії.
Для кого?
- вчителі, організатори та керівники шкіл, центрів, клубів, проектів;
- батьки, хоумскулери, репетитори і всі, для кого навчальний рік є певним стартом і хочеться його розпочати, прожити, і допомогти дітям, більш усвідомлено і ефективно;
- всі, кому цікава тема власного тайм-менеджменту та планування в командах, питання самоуправління та самоорганізації.
Хто проводить?
Наталия Чуприна, професійний коуч, сертифікована ІКШ по стандартам Європейської Федерації Коучів (ECF) і ICF (International Coaching Federation), сертификований тренер, фасилітатор, ігротехнік, консультант з питань розвитку навчальних закладів і персоналу системи освіта, засновник ШКОЛА ОСВІТНЬОГО КОУЧИНГУ (ОБРАЗОВАТЕЛЬНОГО КОУЧИНГА), Клуб щасливих вчителів, Workshop Edu-Games Ukraine, Weekend-Games, Лига Креатива
Ірина Слуцька - модератор онлайн-семінару, вчитель інформатики, автор інформаційно-методичного блогу "У вирі інформаційних технологій"
Дата проведення: 28 вересня 2017, 18.00
Вартість: 100 грн
Реєстрація тут: https://goo.gl/AjVaeD
Місце проведення: онлайн
З отриманих коштів 30% будуть направлені на розвиток EdCamp Ukraine, 10% на потреби реабілітаційного центру онкохворих дітей Дитячий центр Казковий Світ


Немає коментарів:

Дописати коментар