26.10.17

Перемога в "EdCamp in a Box 3.0"


18 листопада в м. Шостка відбудеться незвичайна та, одночасно, важлива подія для спільноти відповідального вчительства – mini EdCampShostka.
Команда ШСШ № 1 перемогла в конкурсі заявок на проведення регіональної (не)конференції міні-EdCamp. Серед 15-ти з 71-ї заявки конкурсна комісія підтримала Нашу! Конкурсна комісія відбирала за 7 критеріями відбору, провела 18 годин інтерв’ю. Пост про переможців.



Це буде чудова подія для освітян як нашого міста так і всієї неньки України, бо отримуємо повідомлення з привітаннями від організаторів та учасників, з якими знайомились на різних регіональних EdCamp та Національній (не)конференції у Харкові. Приємно, що люди з різних куточків України повідомляють, що хочуть приїхати до нас на EdCampShostka!
Тематика регіональної (не)конференції «Оцінювання, яке допомагає учнівству навчатися». Учасники познайомляться з досвідом Естонії, Грузії, Білорусі. Більш детально зануряться в формуюче оцінювання, STREAM.
Дякую команді EdCamp Ukraine, дуже приємно, що вони приїдуть до нас та поділяться найновішими ідеями розбудови Нової української школи! Всі міні-EdCamp будуть внесені до офіційного плану подій МОН як можливі майданчики комунікації реформи Нової української школи! На захід приїде журналіст/-ка від офіційного веб-ресурсу НУШ для висвітлення регіональної події на одному з центральних освітніх ресурсів країни www.nus.org.ua.
Очікуємо понад 100 учасників!!!
Розпочинаємо роботу!!!
Анкета реєстрації учасників та волонтерів буде розміщена на сторінці події 28.10.2017 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар