10.08.18

Проект "Пригоди ..." (вторинна переробка сміття)

В 2017-2018 навчальному році учні 6-Б, 8-В та 9-Б, В, Г класів працювали над проектом про екологічну тематику, бо це дуже гостра тема всього Людства.
Учні отримали завдання на своєму навчальному блозі. Об'єдналися в групи та самостійно обрали одну з 10 запропонованих тем. «Пригоди... (Героя обираєте самостійно з запропонованих): обгортка з шоколадки, пакет з-під молока, жерстяна банка з-під Живчика, фольга з шоколадки, пакет з-під подарунку, пляшка з-під йогурту, відерце з-під морозива, старий щоденник, флакон з-під парфумів, пляшка з-під шампуня або гелю.
Хочу відмітити, що саме учнями 6 класу було обрано більшу кількість різних тем з запропонованих й креативніше їх представлено. Дві команди, випадково поглянувши на роботи старших учнів, попросили навчити їх теж озвучувати роботу.
А ось роботи учнів 9-х класів були вже більш інформативними, бо оцінювались вчителями інформатики та біології (вчать тему екологія).

Учні обирали різних героїв Смешариків, Сімпсонів, героями могли бути пляшки, щоденники, тощо.
Матеріали проекту можуть бути використані вчителями початкової школи, класними керівниками для позакласних заходів щодо екологічної тематики.

Sway дозволяє лише 10 відео додати, тому обрала ті, що мені більш сподобались, але буду оновлювати, бо цікавих робіт багато.




Немає коментарів:

Дописати коментар