25.04.19

Чарівні Писанки від 5-х класів


 Перший день після лікарняного, який лікар закрила за моїм великим проханням зі словами, "хворі роботою вчителі". А як інакше, вже майже місяць не бачила учнів, спочатку канікули, потім хвороба, і якщо не зустрінуся, то потім свята. Але скільки драйву сьогодні подарували мені учні 5-х класів. Планувала одне, але життя вносить свої змістовні лінії. Захворіла колега і замість підгрупи — цілий клас. Пригадала допис Oksana Pasichnyk з командною Ялинкою і вирішила, що будуть спільні Чарівні Писанки.
Так народжуються проєкт. Добре, що в цей день в учнів є і малювання, знаряддя праці готові. Пояснила учням, що потрібно об'єднатися в команди й за певний проміжок часу зафарбувати свою частину писанки, але так, щоб потім отримати загальну Чарівну Писанку. Цікаво було споглядати за стратегіями роботи груп команд в різних класах. Шукали різні зручні місця в класі, щоб в трьох одночасно зафарбовувати свій фрагмент.
А як без мотивації для тих, хто зробить якісно та раніше — і тут на допомогу доповнена реальність. І ракети феєрверків у нас літали, і дельфіни плавали й птицю ми годували, і метелики різнобарвні порхали.
Вражень море, галасу теж. Щось врахували, на щось не звернули увагу. Наприклад, знайшли сусідів та домовились щодо кольорової гами зверху-знизу, а про вліво-вправо "прогавили". Побачили лише на зібраній Писанці. Всі роботи чудові, вчитель не відчуває ніг, але то вже інша справа...
Голосування в соцмережі Фейсбук за посиланням











Немає коментарів:

Дописати коментар