20.03.16

Про Першу національну (не)конференцію EdCamp2015

В минулому році 23-24 червня відбулося дуже грандіозне дійство для спільноти вчителів України - Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів EdCamp2015. Стрічка новин в соціальній мережі ФБ була переповнена враженнями, світлинами з цієї події.
Я була впевнена, що всі педагоги дізналися про неї. Але під час виставки "Сучасні заклади освіти - 2016" з'ясувалося, що не всі.
Тож для своїх друзів, читачів блогу, педагогів вирішила пригадати та поділитися враженнями про ті дні. А вони промайнули дуже і дуже швидко. Хоча пройшло вже 9 місяців, наче було на минулому тижні, настільки все яскраво в пам'яті.
Дякую організаторам за відеоматеріали, які дозволяють іншим педагогам зануритися в ту атмосферу креативу та творчості. Дійсно спільноту відповідального вчительства!
Мої спогади та враження:


Презентація з посиланнями на відеоматеріали.
Чекаю на запрошення на Другу (не)конференцію.
Причини, за якими я не можу пропустити EdCamp Ukraine 2016: нові знайомства та "розвіртуалення";  зустрічі з такими ж фанатами учительської професії, яким не байдуже, які хочуть розвиватися і змінювати освіту; зустрічі з експерти з різних країн, обговорення проблем.
Більше про Першу (не) конференцію 

1 коментар:

  1. ЭДЮКИТ (сегодня ШКОЛЫ ЧЕМПИОНЫ) отличный проект. Образовательные лагеря (а точнее наверное открытые образовательные кампусы) интересная идея.

    ВідповістиВидалити